Despre mine

Intr-o lume in continua miscare, unde timpul parca nu mai are rabdare cu oamenii, vine o vreme cand fiecare dintre noi ne simtim captivi, iar solutiile pentru a merge mai departe nu mai par atat de accesibile.

Ce face psihoterapia? Acest demers te ajuta sa gasesti resursele interioare pentru a continua, te invata sa te reconectezi la tine insuti, sa iti identifici valorile personale, sa inveti cum sa cauti raspunsuri si solutii. Nu atat realitatea ne influenteaza viata cat ceea ce fiecare dintre noi gandim referitor la ce se intampla in jurul nostru. Majoritatea actiunilor noastre sunt de fapt raspunsuri ale dialogului interior. Iar atunci cand apar dezechilibre la nivelul acestui discurs mental, linistea sufleteasca dispare.

Daca simti ca esti intr-un moment de cumpana al vietii tale, sau poate ca problemele te coplesesc, daca vrei o schimbare durabila sau doar sa te cunosti mai bine, te invit la o discutie deschisa si sincera, Pentru Suflet, pentru linistea ta!

Sunt Simona Cernea, Psiholog Clinician si Psihoterapeut in Terapii Cognitiv Comportamentale si Hipnoterapie, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, si impreuna putem cauta solutii. Un vechi proverb african spune “daca vrei sa ajungi repede calatoreste singur, daca vrei sa ajungi departe calatoreste insotit”. Permite-mi asadar sa te insotesc pe drumul autocunoasterii, al descoperii de resurse, al cautarii de raspunsuri si al echilibrului interior. Indiferent daca este vorba despre simptome depressive sau anxioase, despre frici sau probleme de adaptare, dezechilibre in cuplu sau probleme scolare si de dezvoltare a copilului, iti pot intinde o mana de ajutor!